Knapp for registrer deg som artist

 

 

 

 

Livemusikk eller DJ til bryllup, fest eller andre arrangement

Finn artister i Aust-Agder fylke som passer for dere.

Musikk til bryllupet er viktig. Bryllupsartister.no tilbyr en oversikt over bryllupsartister i Aust-Agder. Her finner du DJ eller livemusikk til både vielsen og bryllupsfesten. Velg mellom solister, blåsere, coverband, rock and roll eller mer tradisjonelle danseband. Bryllupsartister.no tilbyr et solid utvalget og er en av landets ledende aktører når det gjelder bryllupssangere og musikk til bryllup.

Alle våre artister kan selvfølgelig også bookes til andre arrangementer enn bryllup. Bursdager, fester og julebord er noen eksempler. Ta kontakt med dem for å høre hvordan de kan bidra til å gjøre deres arrangement til en suksess.

 

musikkartister.no


Aust-Agder

 

Rebekka Falck

Maria Gilberg Spikkeland

Rebekka Falck

 

Stemningsfull musikk. Rebekka Falck er har en unik sangstemme, sterk innlevelse og formidling. Hun er en allsidig rytmisk sanger som har holdt mye konserter,deltatt som artist på festivaler samt sunget i kirker og menigheter i forbindelse med bryllup og gudstjenester.

Full profil

Maria Gilberg Spikkeland

Jeg er en sanger, pianist og låtskriver. Jeg har lang erfaring med å opptre, og kan spille alt fra solosanger der jeg akkompagnerer med selv, til instrumentale innslag på piano, som f.eks inn- og utgangsmarsj, til å være forsanger og spille til fellessanger.Full profil

Joar Balstad

 
Joar Balstad

 

Joar er en dreven og allsidig trubadur og spellemann. Han har god erfaring fra bryllup.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil

   
   
       

 

bryllupslokaler.net