Knapp for registrer deg som artist

 

 

 

 

Livemusikk eller DJ til bryllup eller fest?

Finn artister i Buskerud fylke som passer for dere.

Musikk til bryllupet er viktig. Bryllupsartister.no tilbyr en oversikt over bryllupsartister i Buskerud. Her finner du DJ eller livemusikk til både vielsen og bryllupsfesten. Velg mellom solister, blåsere, coverband, rock and roll eller mer tradisjonelle danseband. Bryllupsartister.no tilbyr et solid utvalget og er en av landets ledende aktører når det gjelder bryllupssangere og musikk til bryllup.

Alle våre artister kan selvfølgelig også bookes til andre arrangementer enn bryllup. Bursdager, fester og julebord er noen eksempler. Ta kontakt med dem for å høre hvordan de kan bidra til å gjøre deres arrangement til en suksess.

 

Bryllupsfotografer.no


Buskerud

 

1. Christina Halvorsen

Kjersti Strøm

Christina Halvorsen

 

Utdannet fra den anerkjente Paul McCartney-skolen i Liverpool er Christina Halvosen det perfekte valget som solist til deres bryllup. Hun har lang erfaring fra vielser og med sin fantastiske stemme gjør hun sitt for at deres bryllup blir den drømmedagen dere håpet på.

Full profil

Ole-Henrik og Maria Mohn

 

Kjersti Strøm er oboist med god erfaring. Hun tar oppdrag i bryllup og spiller bl.a i vielser. Med vakre toner kan hun være med på skape en fantastisk stemning på deres store dag.

Full profil

Lady & Landstryker'n

Trio Fresco

Lady & Landstryker'n

 

Lady & Landstryker`n er en etabelert duo med god erfaring. De spiller pop, swing, rock, ballader, country, norsk/svensk dansemusikk, og selvsagt gammeldans om det skulle være ønskelig.

Full profil

Lady & Landstryker'n

 

Trio Fresco er en treblåstrio som spiller et bredt spekter av musikk innen både klassisk, tango, ragtimes m.m. De har lang erfaring med å opptre i bryllupsseremonier og skaper alltid en stemningsfull atmosfære med musikk som er skreddersydd til enhver anledning

Full profil

Trio Vario

Neon One - Noen Duo

Trio Vario

 

Gjør dagen deres unik! Vi er en klassisk kammermusikktrio i den spennende kombinasjonen sang, klarinett og piano. I tillegg benytter vi oss gjerne av våre bonusinstrumenter bassklarinett, leirfløyter, bukkehorn og klokkespill som krydrer uttrykket

Full profil

Bare Frode Band

Lars Tommy Berg spiller enten som enmannsorkester eller som duo sammen med Linn. Begge er opptatt av at folk skal ha det moro med musikk og spiller sangene folk elsker å danse til.

Full profil

Bare Frode Band

Tom Arnes Duo

Bare Frode Band

Bare Frode Band, er et allsidig enmannsorkester som spiller musikk som spenner seg fra 50-tallet og frem til dagens hits - sanger du kjenner igjen! God erfaring fra bryllup.

Full profil

Tom Arnes Duo

En duo som spiller god dansemusikk for et voksent publikum. God erfaring fra bryllup. De vet hva som skal til for å få fart på dansegulvet.

Full profil

Valborg Bakke

Sofia Rentzhog

Valborg Bakke

 

Jeg er en allsidig vokalist med god stemmekontroll, som behersker et bredt spekter av sjangere. Jeg har mye erfaring med blant annet sang i bryllup, begravelser, kirkekonserter, gospelkor og musikalkonserter.

Full profil

Sofia Rentzhog

 

Sofia er utdannet klassisk pianist. Hun har bred erfaring med alt fra solokonserter til bryllup, begravelse og dåp. Hvis ønskelig kan hun ta med seg en sanger eller en instrumentalist.

Full profil

Joar Balstad

Marita Moen

Joar Balstad

 

Joar er en dreven og allsidig trubadur og spellemann. Han har god erfaring fra bryllup.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil

Joar Balstad

 

Jeg er en allsidig vokalist med en myk og behagelig klang og mye konserterfaring. Jeg jobber godt med all form for akkompagnement. Jeg er åpen for sangønsker, men bidrar også gjerne til å finne sanger som kan passe akkurat dere. 

Full profil

Guro Høimyr

Marit Drivenes

Guro Høimyr

Guro Høimyr er profesjonell sanger, som har lang erfaring med å synge i bryllup. Har dere kanskje en spesiell sang som bare er "deres"? Guro imøtekommer deres ønsker.

Full profil

Marit Drivenes

 

Jeg er profesjonell sanger med lang erfaring. Jeg behersker de fleste sjangere, og vil gjerne bidra til at bryllupsdagen deres skal bli akkurat slik dere har drømt om.

Full profil

Perfect Day

Charlotte Wilhelmsen

Perfect Day

 

Perfect Day spiller sangene du kjenner igjen fra 50-tallet og frem til i dag fremført med særdeles god musikalitet og glød!

De kan også spille i vielsen og framføre taffelmusikk.

Full profil

Charlotte Wilhelmsen

Ønsker du et personlig og vakkert sanginnslag i vielsen eller på bryllupsfesten? Charlotte Wilhelmsen er en profesjonell sanger som behersker flere sjangre (fra pop til klassisk) og tilpasser gjerne repertoaret til det enkelte bryllup.Full profil

Chili

Anette Miwa

Chili

 

Chili spiller fengende gla`musikk for et voksent publikum. Repertoaret består hovedsakelig av TOPP hits de siste 50 åra. Veldig god erfaring fra mange bryllup.

Full profil

Anette Miwa - Solist bryllup

 

Anette er en klassisk trent vokalist som synger pop, r&b og viser. Miwa elsker å synge vakre, sterke ballader, som kan være med på å gjøre bryllupet enda mer magisk og stemningsfullt.

Full profil

Kjersti Grov - Solo eller med band

Lina Oftebro

The Entertainer

 

Kjersti Grov har sunget i over 35 år. Hun har efaring både fra solo, band, kor, og opera. I bryllup kan hun enten stille alene eller ta med seg opp til 4 personer og dermed stille med fullt band.

Full profil

Marit Drivenes

 

Lina har over 20 års erfaring med alt fra.
Wallmans Salonger til ulike band, bryllup event og begravelser.
Med Linas allsidige bakgrunn,sørger hun for at dere får en fin, personlig og minneverdig musikkopplevelse til deres bryllup.

Full profil

Susanne og Trond Kleven

 
Susanne Kleven

 

Ekteparet Susanne og Trond Akerø-Kleven har i flere år sunget og spilt i bryllup, firmafester, bursdager og begravelser.

Hver for seg, eller sammen, kan de være med på å skape en perfekt bryllupsdag.

Full profil

   

 

bryllupslokaler.net

Sponset lenke:
Ut å reise? Besøk Feriehotell.no for gode hotelltilbud