Knapp for registrer deg som artist

 

 

 

 

Livemusikk eller DJ til bryllup eller andre arrangementer

Finn artister i Hordaland fylke som passer for dere.

Musikk til bryllupet er viktig. Bryllupsartister.no tilbyr en oversikt over artister i Hordaland. Her finner du DJ eller livemusikk til både vielsen og bryllupsfesten. Velg mellom solister, blåsere, coverband, rock and roll eller mer tradisjonelle danseband. Bryllupsartister.no tilbyr et solid utvalget og er en av landets ledende aktører når det gjelder bryllupssangere og musikk til bryllup.

Alle våre artister kan selvfølgelig også bookes til andre arrangementer enn bryllup. Bursdager, fester og julebord er noen eksempler. Ta kontakt med dem for å høre hvordan de kan bidra til å gjøre deres arrangement til en suksess.


bryllupsfotografer.no


Hordaland

 

Arnstein Klovning

Duoen Fair Play

NOFAKE - Arnstein Klovning - Musikk til bryllup

 

Allsidig og erfaren musikar tek gjerne oppdraget med å skapa stemning akkurat hjå deg i ditt bryllup. Som enmannsband spelar eg både keyboard og gitar i tillegg til vokal - og trekkspel. Spelar gammalpop, country, rock, pop, disco, gammaldans, svensk, taffel osv.. - kort sagt det meste!

Full profil

Klang

 

Duoen Fair Play har lang erfaring med underholdning for bryllup i Bergen og omegn. Vi ønsker å bidra til at denne dagen skal bli en fantastisk opplevelse.
Vårt repertoar inneholder alt fra evergreens for bestemor til det nyeste for de yngste, så vi skal nok få alle på dansegulvet!

Full profil

Valborg Bakke

Catwalk

Valborg Bakke

 

Jeg er en allsidig vokalist med god stemmekontroll, som behersker et bredt spekter av sjangere. Jeg har mye erfaring med blant annet sang i bryllup, begravelser, kirkekonserter, gospelkor og musikalkonserter.

Full profil

Catwalk

Catwalk er en allsidig duo fra Bergen med lang erfaring fra bryllup. De spiller variert dansemusikk fra 50-tallet og fram til dagens beste hits. De skaper alltid god stemning på dansegulvet!

Full profil

John Almaas

Ingrid Grøvan - Solist

Jackpot

 

Plateartist som opptrer i brylluper, fest og konserter. Har egne låter, men covrer alt fra Robbie Williams til Bon Jovi

Full profil

Ingrid Grøvan

 

Solist med klassisk utdannelse fra Griegakademiet i Bergen. Har god erfaring med å synge i bryllup. Ønsker å synge de sangene som betyr noe for dere - for å gjøre dagen deres perfekt!

Full profil

 

Joar Balstad

    Joar Balstad

 

Joar er en dreven og allsidig trubadur og spellemann. Han har god erfaring fra bryllup.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil

   
       

 

bryllupslokaler.net

Sponset lenke:
Ut å reise? Besøk Feriehotell.no for gode hotelltilbud