Knapp for registrer deg som artist

 

 

 

 

Livemusikk eller DJ til bryllup eller andre arrangementer

Finn artister i Hordaland fylke som passer for dere.

Musikk til bryllupet er viktig. Bryllupsartister.no tilbyr en oversikt over artister i Hordaland. Her finner du DJ eller livemusikk til både vielsen og bryllupsfesten. Velg mellom solister, blåsere, coverband, rock and roll eller mer tradisjonelle danseband. Bryllupsartister.no tilbyr et solid utvalget og er en av landets ledende aktører når det gjelder bryllupssangere og musikk til bryllup.

Alle våre artister kan selvfølgelig også bookes til andre arrangementer enn bryllup. Bursdager, fester og julebord er noen eksempler. Ta kontakt med dem for å høre hvordan de kan bidra til å gjøre deres arrangement til en suksess.


bryllupsfotografer.no


Hordaland

 

Ingrid Grøvan - Solist

Heine og Greta

Ingrid Grøvan

 

Solist med klassisk utdannelse fra Griegakademiet i Bergen. Har god erfaring med å synge i bryllup. Ønsker å synge de sangene som betyr noe for dere - for å gjøre dagen deres perfekt!

Full profil

Valborg Bakke

 

Duo fra Bergen som spiller kjente og kjære låter fra de siste seks tiår.  Heine har lang erfaring med å spille i bryllup, firmafester, julebord, runde dager m.m. Greta er en utadvent frontfigur som alltid skaper liv og får folk ut på dansegulvet.

Full profil

Duoen Fair Play

Joar Balstad

Duoen Fair Play

 

Et bryllup er en stor dag for de som skal gifte seg. Alt fra catering til musikk må klaffe 100%. Skal du arrangere Bryllup i Bergen er vi de rette til å ta oss av underholdningen.

Full profil

Joar Balstad

 

Joar er en dreven og allsidig trubadur og spellemann. Han har god erfaring fra bryllup.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil

DJ Keith

 
Valborg Bakke

 

DJ Keith er en profesjonell og erfaren DJ.

Som DJ spiller han i bryllup og på fest, og har god erfaring med å skape fantastik stemningen på den store bryllupsdagen.

DJ Keith er en allsidig DJ som spiller alle typer musikk. Han tilpasser seg kundens ønsker og aldersgruppen blant gjestene.

Full profil

   

 

bryllupslokaler.net