Knapp for registrer deg som artist

 

 

 

 

Livemusikk eller DJ til bryllup eller fest?

Finn artister i Østfold fylke som passer for dere.

Musikk til bryllupet er viktig. Bryllupsartister.no tilbyr en oversikt over bryllupsartister i Østfold. Her finner du DJ eller livemusikk til både vielsen og bryllupsfesten. Velg mellom solister, blåsere, coverband, rock and roll eller mer tradisjonelle danseband. Bryllupsartister.no tilbyr et solid utvalget og er en av landets ledende aktører når det gjelder bryllupssangere og musikk til bryllup.

Alle våre artister kan selvfølgelig også bookes til andre arrangementer enn bryllup. Bursdager, fester og julebord er noen eksempler. Ta kontakt med dem for å høre hvordan de kan bidra til å gjøre deres arrangement til en suksess.

 

bryllupsfotografer.no


Østfold

 

Martin Jarl Velsin

Guro Høimyr

Martin Jarl Velsin

 

Martin Jarl Velsin har, tross sin unge alder, flere års erfaring som pianoentertainer, taffelpianist og bandleder. Martin kan tilby en rekke typer underholdning til bryllupet, blant annet taffelmusikk til ankomst og middag samt spille opp til dans og allsang

Full profil

Guro Høimyr

Guro Høimyr er profesjonell sanger, som har lang erfaring med å synge i bryllup. Har dere kanskje en spesiell sang som bare er "deres"? Guro imøtekommer deres ønsker.

Full profil

Ingelin Dahl Helbø

Perfect Day

Ingelin Dahl Helbø

 

Ingelin er en profesjonell sanger og sangpedagog, med sans for vakre ballader og sterk formidling. Ingelin spiller piano selv, men kan også stille med gitarist, kor eller andre ønskelige sammensetninger i deres bryllup.

Full profil

Perfect Day

 

Perfect Day spiller sangene du kjenner igjen fra 50-tallet og frem til i dag fremført med særdeles god musikalitet og glød!

De kan også spille i vielsen og framføre taffelmusikk.

Full profil

Bare Frode Band

Ida Gudim

Bare Frode Band

Bare Frode Band, er et allsidig enmannsorkester som spiller musikk som spenner seg fra 50-tallet og frem til dagens hits - sanger du kjenner igjen! God erfaring fra bryllup.

Full profil

Bare Frode Band

Ida Gudim er en profesjonell sanger og hennes nyanserike stemme skaper allerede inntrykk hos sitt publikum. Med Ida som solist i ditt bryllup er du sikret en uforglemmelig opplevelse og en fantastisk atmosfære i deres vielse.

Full profil

Susanne og Trond Kleven

Cecilie Nesstrand

Susanne Kleven

 

Ekteparet Susanne og Trond Akerø-Kleven har i flere år sunget og spilt i bryllup, firmafester, bursdager og begravelser.

Hver for seg, eller sammen, kan de være med på å skape en perfekt bryllupsdag.

Full profil

Cecilie NEsstrand

Cecilie er en solist med lang og god erfaring. Hun har sunget i mange vielser og vært med på å skape den perfekte stemningen for brudeparet i deres bryllup.

 

Skal du gifte deg? Forsterk det magiske øyeblikket med solosang fra Cecilie.

Full profil

Chili

Lina Oftebro

Chili

 

Chili spiller fengende gla`musikk for et voksent publikum. Repertoaret består hovedsakelig av TOPP hits de siste 50 åra. Veldig god erfaring fra mange bryllup.

Full profil

Marit Drivenes

 

Lina har over 20 års erfaring med alt fra.
Wallmans Salonger til ulike band, bryllup event og begravelser.
Med Linas allsidige bakgrunn,sørger hun for at dere får en fin, personlig og minneverdig musikkopplevelse til deres bryllup.

Full profil

Trio Vario

Valborg Bakke

Trio Vario

 

Gjør dagen deres unik! Vi er en klassisk kammermusikktrio i den spennende kombinasjonen sang, klarinett og piano. I tillegg benytter vi oss gjerne av våre bonusinstrumenter bassklarinett, leirfløyter, bukkehorn og klokkespill som krydrer uttrykket

Full profil

Valborg Bakke

 

Jeg er en allsidig vokalist med god stemmekontroll, som behersker et bredt spekter av sjangere. Jeg har mye erfaring med blant annet sang i bryllup, begravelser, kirkekonserter, gospelkor og musikalkonserter.

Full profil

Ingrid Frøsland

Swing'it Dixieband

Ingrid Frøsland

 

Jeg er en allsidig sanger og låtskriver, som har lang erfaring med å opptre. Jeg er spesielt vant til å spille i vielser, men kan også spille akustiske låter til middager eller fester, samt i begravelser.

Full profil

Swing it Dixieband

 

Swing'it Dixieband er Norges fresheste og hippeste gla'jazzband!

Bandet har de siste årene skapt skamgod stemning på alt fra store festivaler til jazzklubber, utested og puber, til bryllup, eventer og fester.

Full profil

Joar Balstad

Hilde Holme

Joar Balstad

 

Joar er en dreven og allsidig trubadur og spellemann. Han har god erfaring fra bryllup.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil

Solist til bryllup - hilde holme

 

Hilde er profesjonell sanger med erfaring fra bl.a. bryllup, begravelse, julebord og show. Hun kommer gjerne med forslag til sanger hvis det er ønskelig. Hilde vil gjøre sitt ytterste for at seremonien blir slik brudeparet håper på.

Full profil

Kjersti Grov - Solo eller med band

Byron Williams Jr.

The Entertainer

 

Kjersti Grov har sunget i over 35 år. Hun har efaring både fra solo, band, kor, og opera. I bryllup kan hun enten stille alene eller ta med seg opp til 4 personer og dermed stille med fullt band.

Full profil

Pedersang

 

Byron Williams har en av Norges beste soulstemmer. Byron er opprinnelig fra USA, men har bodd i Europa i 22 år. Han var tidligere medlem av legendariske The Drifters og har opptrått på flere av Norges festivaler og i flere show/events. Han har 15 års erfaring fra flere bryllup.

Full profil

Maria Riisnæs

Tom Arnes Duo

maria riisnæs

Elin Maria Riisnæs er en solist som spesialiserer seg i klassisk og jazzsanger.

Full profil

Tom Arnes Duo

En duo som spiller god dansemusikk for et voksent publikum. God erfaring fra bryllup. De vet hva som skal til for å få fart på dansegulvet.

Full profil

Sofia Rentzhog

Charlotte Wilhelmsen

Sofia Rentzhog

 

Sofia er utdannet klassisk pianist. Hun har bred erfaring med alt fra solokonserter til bryllup, begravelse og dåp. Hvis ønskelig kan hun ta med seg en sanger eller en instrumentalist.

Full profil

Charlotte Wilhelmsen

Ønsker du et personlig og vakkert sanginnslag i vielsen eller på bryllupsfesten? Charlotte Wilhelmsen er en profesjonell sanger som behersker flere sjangre (fra pop til klassisk) og tilpasser gjerne repertoaret til det enkelte bryllup.Full profil

   
       

 

bryllupslokaler.net