Knapp for registrer deg som artist

 

 


 

 

 


Livemusikk eller DJ til bryllup eller andre arrangementer

Finn artister i Rogaland fylke som passer for dere.

Musikk til bryllupet er viktig. Bryllupsartister.no tilbyr en oversikt over bryllupsartister i Rogaland. Her finner du DJ eller livemusikk til både vielsen og bryllupsfesten. Velg mellom solister, blåsere, coverband, rock and roll eller mer tradisjonelle danseband. Bryllupsartister.no tilbyr et solid utvalget og er en av landets ledende aktører når det gjelder bryllupssangere og musikk til bryllup.

Alle våre artister kan selvfølgelig også bookes til andre arrangementer enn bryllup. Bursdager, fester og julebord er noen eksempler. Ta kontakt med dem for å høre hvordan de kan bidra til å gjøre deres arrangement til en suksess.

 

Rogaland

 

bryllupsfotografer.no

Sandra Erstad

Inger Lill Holten

Sandra Erstad

 

Sandra Erstad er en profesjonell vokalist og har 7 års utdanning innen sang ved diverse institusjoner. Hun har bred erfaring som solist i bryllup og ønsker å bidra til at brudeparets dag blir en minneverdig dag.

Full profil

Valborg Bakke

 

Inger Lill elsker å synge i bryllup. Hun har vokst opp med musikk rundt seg og har sunget i vielser og i bryllupsfester siden 2000.

Inger Lill er en person som liker å gi glede og ønsker å være med på å gjøre deres bryllupsdag spesiell. Hun har en nydelig tilstedeværelse når hun synger

Full profil

Joachim Rostrup - Trubadur

DJ Keith - erfaren DJ i Rogaland

Joachim Rostrup

 

Joachim Rostrup er en erfaren trubadur som gjerne spiller opp til dans og skaper god stemning i deres bryllup i hele Rogaland. Han spiller mye norsk rock og det viser seg alltid å være en stor suksess!

Full profil

DJ Keith - Absolute party

 

DJ Keith er en profesjonell og erfaren DJ og entertainer. Han har god erfaring med å skape fantastik stemningen på den store bryllupsdagen. Er velkjent i Stavanger og en av byens mest ettertraktende DJ'er.

Full profil

John Almaas

Joar Balstad

Jackpot

 

Plateartist som opptrer i brylluper, fest og konserter. Har egne låter, men covrer alt fra Robbie Williams til Bon Jovi

Full profil

Joar Balstad

 

Joar er en dreven og allsidig trubadur og spellemann. Han har god erfaring fra bryllup.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil

Stig Helgeland

Valborg Bjerkreim

Follo Big Band

 

Stig Helgeland spiller hardingfele og vanlig fele og har god erfaring fra bryllup. Han har spilt under mange vielser i Rogaland.

Fele er et flott instrument som skaper en unik stemning i deres bryllup. Brukes mye til inn- og utmarsjer

Full profil

Valborg Bakke

 

Jeg er en allsidig vokalist med god stemmekontroll, som behersker et bredt spekter av sjangere. Jeg har mye erfaring med blant annet sang i bryllup, begravelser, kirkekonserter, gospelkor og musikalkonserter.

Full profil

   
       

 

bryllupslokaler.net

Sponset lenke:
Ut å reise? Besøk Feriehotell.no for gode hotelltilbud