Knapp for registrer deg som artist

 

 

 

 

Livemusikk eller DJ til bryllup eller andre fester

Finn artister i Sogn og Fjordane fylke som passer for dere.

Musikk til bryllupet er viktig. Bryllupsartister.no tilbyr en oversikt over bryllupsartister i Sogn og Fjordane. Her finner du DJ eller livemusikk til både vielsen og bryllupsfesten. Velg mellom solister, blåsere, coverband, rock and roll eller mer tradisjonelle danseband. Bryllupsartister.no tilbyr et solid utvalget og er en av landets ledende aktører når det gjelder bryllupssangere og musikk til bryllup.

Alle våre artister kan selvfølgelig også bookes til andre arrangementer enn bryllup. Bursdager, fester og julebord er noen eksempler. Ta kontakt med dem for å høre hvordan de kan bidra til å gjøre deres arrangement til en suksess.


bryllupsfotografer.no

 

Sogn og Fjordane

 

Joar Balstad

Karin Eckhoff Holsvik

Joar Balstad

 

Joar er en dreven og allsidig trubadur og spellemann. Han har god erfaring fra bryllup.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil

Bare Frode Band

Karin Eckhoff Holsvik er utdanna pianist, samt at ho syng og spelar saxofon. Ho spelar gjerne både klassisk, pop og jazz.
Karin kan tilby musikkinnslag i vigsla, taffel under middagen, akkompagnering til allsongar, samt stille med fullt band.

Full profil

Valborg Bakke

 
Valborg Bakke

 

Jeg er en allsidig vokalist med god stemmekontroll, som behersker et bredt spekter av sjangere. Jeg har mye erfaring med blant annet sang i bryllup, begravelser, kirkekonserter, gospelkor og musikalkonserter.

Full profil

   
   
       

 

bryllupslokaler.net

Sponset lenke:
Ut å reise? Besøk Feriehotell.no for gode hotelltilbud